Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Gold Knight Парфумована вода в клатчі

Артикул:
3700550281917
В наявності

  Натхнення Кіліана Хеннессі: елегантний, сміливий, спокусливий. Gold Knight контрастує з викликаючою темною чуттєвістю пачулі з шипучою яскравістю бергамоту та теплим золотистим мерехтінням ванілі та анісу.

16 160 ₴
Характеристики
Бренд Kilian Paris
Стать Чоловіки
Лінія Gold Knight
Продукт Refillable Spray & Coffret
Об'єм 50 мл
Опис

  Натхненний розкішним шевальє в золотих обладунках із «Бетховен-фризу» Клімта 1902 року, парфумер Паскаль Ґорен каже: «Gold Knight поєднує вишуканість і еротику, блискучу якість глибокої чуттєвості».

  Основні ноти: бергамот, мед, пачулі.
  Сімейство запахів: льохи - деревини в усіх їх формах - від сандалового дерева до кедрового дерева, від пачулі до ветівера - але завжди з родзинкою Kilian: ром, кава, какао, коньяк, віскі, як нагадування про Спадщина Кіліана Хеннесі.

 

  Чудова колекційна скринька з розписом, присвяченою майстерному, характерному стилю Клімта, для зберігання аромату Gold Knight. Елегантний флакон із чорного скла прикрашений відмітними знаками : пластиною з гравіюванням та цинкованою кришечкою у золотому відтінку.

  Він зберігається в глянцевій, дерев'яній скриньці з фігурним розписом, покритим емаллю. При відкритті внутрішня сторона кришки із дзеркального металу відображає сяйво, загадковий гламур та високу якість кожного флакона.

Способи доставки
По Україні

У відділення

Кур'єром

Способи оплати
Оплата карткою
Відгуки
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг