Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Rose Oud Парфумована вода

Артикул:
3760251870353
В наявності

  Rose Oud представляє класичний напрямок в інтерпретації бренду. Поєднання насичених акордів троянди та самовпевненого, палаючого уда часто зустрічається в сучасній парфумерії, але цей парфум все ж таки виділяється серед йому подібних.

9 901 ₴
Характеристики
Бренд Korloff
Стать Унісекс
Лінія Rose Oud
Продукт Парфумована вода
Об'єм 100 мл
Опис

  Кожен флакон уособлює чорну перлину, яка вражає кожного своєю елегантністю і вишуканістю, нагадуючи про справжні коштовності. Будьте обачні, лише один погляд на них може викликати асоціацію з найчудовішими ювелірними прикрасами, які ви коли- небудь бачили.

  Бренд Korloff створив 4 оригінальні парфуми, що стали відомі через свій образ найбільш цінних чорних перлин. Кожен цей парфум - нерозкрита таємниця, що манить мандрівників своєю містичною аурою. Композиція парфумованої води створена з найвищою увагою до деталей, кожен майстер використовував тільки найякісніші інгредієнти, щоб дало змогу досягти неперевершеної гармонії ароматів.

  Секрет криється в бездоганності пропорцій та ідеально якісній сировині, що завжди є підмогою для ароматів, які легко стають легендарними.

  Rose Oud представляє образ неповторного та чарівного Сходу з його старими тісними вуличками, майданами, палацами та музеями. Цей парфумерний шедевр, що ввібрав незабутні відчуття від прогулянок Старим Містом, був створений на замовлення для оманського принца.

  Вишукана композиція мирту та цитрусів відтінюється сильними та характерними серцевими нотами уда, рожевого перцю, троянди та шафрану. Теплоту всьому аромату надають кашемірові та гваякові дерева, стиракс і кастореум.

 

  Група ароматів: східні, квіткові.
  Верхні ноти: троянда, амбра, мускус.
  Ноти серця: лимон, олібанум.
  Базові ноти: деревина, сандалове дерево.
  Країна: Франція.

Способи доставки
По Україні

У відділення

Кур'єром

Способи оплати
Оплата карткою
Відгуки
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг