Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Regenerating Hair Care Mask, відновлювальна маска для волосся

Артикул:
3473311692504
Немає в наявності
Маска для волосся, збагачена чотирма рослинними оліями, що забезпечує загальне відновлення волосся і шкіри голови.
Характеристики
Бренд Hair Rituel By Sisley
Стать Унісекс
Продукт Маска
Об'єм 200 мл
Опис

Відновлювальна маска для волосся, збагачена чотирма рослинними оліями, забезпечує загальне відновлення волосся і шкіри голови. Її формула відрізняється високою концентрацією активних інгредієнтів рослинного походження, протеїнів, вітамінів та мінералів, які тонізують шкіру голови та зміцнюють пошкоджене волосся від самих коренів. Олії каріте, макадамії, камелії та ліщини відновлюють та інтенсивно живлять волосини. Освіжний аромат доповнює ефективність активних інгредієнтів. Легка кремова текстура ідеально підходить для масажу. Легко наноситься від коренів до кінців.

Нанесіть на вимите і віджате волосся. Розподіліть від коренів до кінців. Помасажуйте на шкірі голови і залиште на 10 хвилин. Ретельно змийте.

Волосся одразу ж стає міцнішим, м’якішим та блискучішим. З кожним нанесенням волосся відновлює свою яскравість і силу.

Зміцнювальний тонізувальний комплекс (цинк, мідь, магній, вітамін B6, ацетат вітаміну E, провітамін B5) та аргінін: збільшують стійкість волосся;Рисовий протеїн: регенерація волосяної цибулини; Екстракт полби: сила і стійкість від самих коренів;Екстракт насіння льону: захищає натуральний колір волосся;Натуральний альфа-бісаболол: заспокоює;Протеїни бавовнику: відновлюють протеїнову структуру волосся;«Керамідоподібний» активний інгредієнт: заповнює розлами, відбудовує ліпідну структуру волосся, відновлює когезію кутикули;Олія каріте: розгладжує кутикулу, підсилює блиск, обмежує втрату вологи;Олія камелії: легко огортає пошкоджене волосся, робить його м’яким і еластичним;Олія ліщини: пом’якшує і розгладжує волосся

Способи доставки
По Україні

У відділення

Кур'єром

Способи оплати
Оплата карткою
Відгуки
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг