Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Eu Vent de Vous Парфумована вода

Артикул:
3760226990154
В наявності

Парфумована вода Eu Vent de Vous Sabe Masson

Eu Vent de Vous парфумована вода Sabe Masson, випущена в 2017 році, класифікується як аромат для жінок та відноситься до сімейства східні та гурманські. Просто магія!

Амброво-пудровий унісекс аромат Sabé Masson Parfum Eu Vent de Vous — одне з екстравагантних творінь парфумерного авангардистка Ізабель Массон-Мандонно. За допомогою інноваційної технології вона створила абсолютно нове покоління есенцій без спирту та розчинників, які одночасно ароматизують і пестять шкіру та волосся, а також можуть комбінуватися між собою.

3 812 ₴
Характеристики
Бренд Sabe Masson
Стать Жінки
Лінія Eu Vent de Vous
Продукт Парфумована вода
Об'єм 50 мл
Опис

Аромат, який закрутить вам голову! Парфумована вода «Eu Vent de Vous» від Sabé Masson переносить нас у п’янку чуттєву подорож до Сходу та початків створення парфумів. Цей чарівний єдиний у своєму роді аромат із сімейства янтарно-ванільних, теплий і пряний, пудрово-солодкий і бальзамічний.

Навіть верхня нота чарівна: перший відтінок кардамону та бергамоту змушує нас мимоволі заплющити очі від задоволення в очікуванні того, що серце та базові ноти відкривають у ідеальній гармонії: бензоїн та опопанакс, за якими йдуть амбра, пачулі, лабданум та чудова ваніль. Подібно парфумам старих майстрів, Eu Vent de Vous спокушає нас і змушує стати на коліна перед новим майстром своєї справи: Chapeau, Madame Masson-Mandonnaud.

Особливий плюс: силосність, тобто стійкість аромату, практично необмежена.

Верхні ноти: бергамот, кардамон.
Ноти серця: ірис, толуанський бальзам, опопанакс, бензоїн.
Базові ноти: амбра, пачулі, ваніль, лабданум.

 

Способи доставки
По Україні

У відділення

Кур'єром

Способи оплати
Оплата карткою
Відгуки
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг