Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Ren

Ren

Філософію REN, як чистого догляду за шкірою, можна резюмувати трьома словами: ефективність, чистота, задоволення (Performance, Purity, Pleasure ). Ефективність REN пропонує прогресивні сучасні формули, унікальні інгредієнти рослинного і мінерального походження глибокої дії, суворий контроль якості продуктів і клінічно доведені результати ефективності.

Чистота продукції REN не містять ворожих шкірі, синтетичних інгредієнтів.

Задоволення: ми віримо, що використання продуктів REN робить світ, в якому ми живемо, трохи краще. А життя в кращому світі робить нас щасливішими.

Яка користь від чистої косметики? Більш здорова, красива шкіра, яка зберігає довше свою молодість. REN не використовує синтетичних ароматизаторів, мінеральних масел, парафіну/вазеліну, сульфатних очищувальних компонентів, синтетичних барвників, інгредієнтів тваринного походження і парабенів.

Також продукти REN не містять потенційно дратівливих шкіру інгредієнтів: гликолей і дігліколей (таких як пропілен гліколь ), ПЕГ, ППГ, сечовини, діетаноламіну (DEA), триетаноламіну (TEA), пара- амінобензойної кислоти (PABA) та інших синтетичних сонцезахисних екранів, аліфатичних спиртів/Гідрокарбон, фталатів, фумарат, амінів, алканоламіни, синтетичних фруктових кислот, поліакриламіду, метакрилату, еластомеру, полоксамер, стиролу, вінілу, полікватерніум, синтетичних хелатних компонентів, нейлону, нітрилів, нітратів, нітрозаміну, броматов, фтору, алюмінію та оксиду алюмінію.

Товари цього бренду
Ми не можемо знайти товари, які відповідають вибраному.