Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

BABE

BABE

BABE LABORATORIOS – іспанський бренд дермакосметики для всієї родини!

Дермакосметика Babe Laboratorios входить до числа провідних у світі за затребуваністю та впізнаваністю. Якість та унікальні дермакосметичні рішення, спрямовані на підтримку здоров'я перевершили очікування споживачів, що призвело до стрімкого зростання популярності бренду. 

Сьогодні, засоби Babe Laboratorios – це унікальні рішення для задоволення потреб усієї родини – для дітей від народження та дорослих!

Бренд BABE LABORATORIOS та особливості його продукції


Babe Laboratorios - це іспанська торгова марка, розташована у Валенсії, заснована в 1994 році двома вченими-фармацевтами, сьогодні відноситься до RNB Group (найбільша іспанська косметична компанія).

Продукція бренду випускається на сучасному виробництві, оснащеному високотехнологічними лініями, сертифікованими ISO 9001:2015. У компанії власний відділ досліджень і розробок, в якому працюють кращі фахівці країни, проводять ряд дерматологічних випробувань, в результаті розробляючи формули та унікальну продукцію, що має ефективність для проведення процедур догляду за ніжною шкірою, з високою фармацевтичною якістю та абсолютною гіпоалергенністю.

Унікальність також і в тому, що дермакосметика BABE підходить для будь-якого типу шкіри, навіть надмірно чутливої зі схильністю до атопічного дерматиту, та з підвищеною сухістю, гнійними висипами та розацеа. Вона забезпечує проблемній шкірі делікатний та високоефективний догляд.

Товари цього бренду

Підібрано товарів: 13

Завантажити ще
Стр.
Популярні
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг
Сортувати

Підібрано товарів: 13

Завантажити ще
Стр.
Популярні
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг
Сортувати