Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті
Отримайте безкоштовну доставку при оплаті на сайті

Atelier d`Artistes E-3 Парфумована вода

Артикул:
3700753029644
В наявності

  Кожному варто хоча б одного разу спробувати відчути світ дикої природи та витонченої елегантності з ароматом E-3 від бренду Alexandre.J. Цей східно-ароматичний унісекс парфум створений для справжніх мандрівників, які цінують емоції, енергію та жагу нових відкритів.

Спеціальна ціна 2 999 ₴ Звичайна ціна 5 997 ₴
Характеристики
Бренд Alexandre.J
Стать Унісекс
Продукт Парфумована вода
Об'єм 100 мл
Опис

  E-3 - яскравий, енергійний і самобутній східно-ароматичний унісекс-парфум. Це аромат савани з диким і волелюбним звучанням, де яскраві кольори перетинають пасма кави і звивини ветівера, рев африканської краси, який знайшов свого ольфакторного втілення. Африканський дух парфуму знайшов своє відображення і у флаконі, прикрашеному графічним принтом з чорних, жовтих і зелених смужок, що нагадують про зебр, тигрів, заростях рослин і горах на тлі блакитного неба.

  Ароматична композиція зустрічає ігристим каскадом освіжаючих цитрусових нот грейпфрута і бергамота, переплетеним з гіркувато-пряним запахом кави. У серці парфуму тепла пряність листя пачулі з'єднується з хвойно-димним запахом кедра, пряно-перцевими відтінками герані і волого-деревним, трохи землистим ветивером. А коли звучання парфуму добігає кінця, на згадку про себе він залишає м'який мускусно-амбровий ароматичний шлейф, ще довго нагадує про звучання незвичайного парфуму.

 

  Група ароматів: ароматичні, східні.

  Верхні ноти: бергамот, грейпфрут, кава.
  Ноти серця: ветивер, герань, кедр, пачулі.
  Базові ноти: мускус, амбра.

Способи доставки
По Україні

У відділення

Кур'єром

Способи оплати
Оплата карткою
Відгуки
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг